News Flash:

Punct de prim ajutor la Catedrala Mitropolitana din Timisoara

7 August 2017
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
cort canicula
In Timisoara functioneaza inca un punct de prim ajutor, la Catedrala Mitropolitana. Locuitorii urbei de pe Bega pot gasi la catedrala din centrul Timisoarei asistenta medicala si un pahar cu apa rece in aceste zile caniculare.
Programul de functionare a punctului de prim ajutor este intre 7:00 si 21:00. Punctul de prim ajutor a fost deschis la initiativa Mitropolitului Banatului, IPS Ioan, in parteneriat cu Directia de Sanatate Publica Timis.
La punctul de prim ajutor de la Catedrala Mitropolitana exista personal medical. Aici, in caz de nevoie, vi se va acorda asistenta medicala specializata: consultatii medicale primare: masurarea indicelui glicemic, a tensiunii arteriale. Personalul sanitar de la catedrala are la dispozitie echipamente medicale, truse de prim ajutor si medicamente de prima urgenta. Acest punct de prim ajutor a fost dotat si cu dozatoare de apa rece, scrie tion.ro.
In Timisoara mai functioneaza puncte de prim ajutor si la Opera, la Posta Mare, in pietele 700 si Iosefin si intr-un lant farmaceutic din urbe. De altfel, toate farmaciile deschise va vor oferi un loc racoros si un pahar cu apa in caz de nevoie.

in timisoara catedrala mitropolitana bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006110 (s)