News Flash:

Protestele de aseara din Romania au tinut prima pagina a presei internationale

2 Februarie 2017
929 Vizualizari | 0 Comentarii
protest buc2
Protestele de miercuri seara din Romania au fost subiectul celor mai importante publicatii online din afara, care au scris despre nemultumirile a 300.000 de persoane care s-au strans in toata tara, infruntand temperaturi negative.
BBC noteaza ca Bucurestiul a cunoscut unul dintre cele mai mari proteste din toate timpurile, dupa ce puterea a dat o ordonanta de urgenta care a relaxat legislatia anticoruptie, intens criticata si in strainatate. Publicatia aminteste ca aproximativ 150.000 de persoane au stat mai multe ore in fata Guvernului in Bucuresti, infruntand temperaturile negative si strigand, printre altele, "Hotii!", "Rusine!" sau "Demisia!".
De asemenea, BBC scrie si despre confruntarile dintre protestatari si jandarmi, care au fost nevoiti sa recurga la gaze lacrimogene pentru a calma spiritele, dupa ce o parte din manifestanti a aruncat cu petarde si fumigene.
La randul sau, Reuters scrie despre protestele din celelalte orase ale tarii, dar aminteste ca, in urma ordonantelor pe justitie, mai multi politicieni ar urma sa scape de procesele in desfasurare, in frunte cu liderul PSD, Liviu Dragnea. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006299 (s)