News Flash:

Adevarul scandalos din spatele acestei imagini care face inconjurul lumii

1 Februarie 2017
1470 Vizualizari | 0 Comentarii
fetita oarba1
Campaniile umanitare cu copii au prins avant in mediul virtual, iar oamenii sunt coplesiti de povestile care le ajung la suflet si doneaza bani fara a se intreba. Imaginea cu fetita ”oarba” a reusit sa convinga peste 100.000 de persoane sa distribuie mai departe povestea pentru a se strange bani pentru ea.
Imaginea unei fetite cu niste ochi superbi a devenit viral in mediul virtual. Cel care a postat fotografia sustinea ca micuta este oarba si ca toti cei care doresc sa doneze 10 centi pentru ea trebuie sa distribuie imaginea mai departe. Oamenii au fost coplesiti de frumusetea micutei si povestea ei i-a convins pe mai mult de 100.000 de romani sa apese butonul de ”Distribuie”, crezand ca asa vor dona cate 10 centi pentru ajutorarea micutei. Astfel, in nici doua zile, internautii reusisera sa stranga peste 10.000 de dolari.
”Fetita din imagine este oarba ! Are promisiunea ca pentru fiecare distribuire va primi 10 centi pentru a aduna suma necesara operatiei. Eu am primit acest mesaj si l-am postat. S-o ajutam fiecare cum putem, macar printr-o distribuire. DOAMNE AJUTA-I! ”, este mesajul care a devenit viral pe internet.
Insa totul este doar o minciuna, o poveste construita pentru creduli! Copila din imagini este o fetita din Iran care a devenit celebra pentru ochii ei superbi. Numele acesteia este Mahdis Mohammadi si este vedeta pe Instagram, unde peste 100.000 de persoane au fost vrajite de frumusetea ochilor ei.

Galerie Foto

fetita_oarba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005823 (s)