News Flash:

Protest SOCANT in fata Primariei. A amenintat ca isi da foc!

28 Iulie 2015
1311 Vizualizari | 1 Comentarii
isi da foc
Protest socant, luni dupa-amiaza, in fata Primariei Timisoara. Un barbat nemultumit de activitatea municipalitatii timisorene ameninta ca isi da foc in fata intrarii principale a institutiei de pe bulevardul C.D. Loga nr. 1.
Barbatul avea la el o sticla plina cu benzina, cu care s-a stropit pe haine si ameninta ca isi va da foc chiar in fata intrarii principale a Primariei Timisoara. Guarzii au solicitat interventia Politiei si pompierilor, iar la fata locului au fost trimise mai multe echipaje. De asemenea, in imediata apropiere a protestatarului se afla si un echipaj SMURD, gata sa intervina daca lucrurile vor degenera, scrie tion.ro.
Oamenii legii i-au distras atentia, spunandu-i sa le arate autorizatiile, moment in care au sarit pe el si l-au imobilizat. Scena nu a fost fara incidente, iar barbatului i-a intrat benzina in ochi in momentul in care a fost introdus in duba jandarmilor. El a fost transportat la Clinica de Oftalmologie a Spitalului Municipal Timisoara.
Barbatul are 35 de ani si locuieste in zona Printul Turcesc, langa Uzina de Apa. El a declarat ca voia sa vorbeasca cu primarul, deoarece si-a facut modificari la casa, iar un vecin a reclamat faptul ca nu avea autorizatie pentru lucrarile efectuate.

primariei timisoara benzina oamenii legii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004753 (s)