News Flash:

Proiectul care interzice accesul cu biciclete si trotinete in centrul Timisoarei va fi retras

26 Iunie 2017
981 Vizualizari | 0 Comentarii
protest biciclisti37 e1457197420618
Primarul Timisoarei a cazut la pace cu organizatoarea protestului fata de masurile propuse prin proiectul de hotarare care interzice deplasarile cu trotinetele, skate-urile, rolele si alte mijloace de deplasare de deplasare de mici dimensiuni in centrul orasului. A luat decizia sa retraga proiectul de pe ordinea de zi a sedintei de marti si sa organizeze dezbatere publica.
Dupa ce a anuntat ca cei care se plimba cu rolele, skateboard-urile, tricicletele, segway-uri, hoverboarduri si alte mijloace de deplasare de mici dimensiuni reprezinta un real pericol pentru pietoni si ca trebuie interzisi pe strazile pietonale din centru de catre Consiliul Local Timisoara, primarul Nicolae Robu a decis sa mai astepte putin si sa ii intrebe pe oameni ce vor de fapt, scrie tion.ro.
Va reamintim, o timisoreanca, reprezentanta a Asociatiei Borcanul cu Ulei, i-a chemat pe oameni la proteste, luni si marti, in fata municipalitatii. Femeia spune ca nu striga adunarea fata de faptul ca primarul doreste interzicerea trotinetelor, a skate-urilor si a rolelor, ci ca vrea sa iasa in strada mai degraba din cauza faptului ca nu s-a respectat Legea transparentei decizionale.

primarul timisoarei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008203 (s)