News Flash:

CUTREMUR IN ARAD! Seful de cabinet al IPJ Arad, retinut dupa ce in locuinta sa au fost gasite tigari de contrabanda

25 Iunie 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
cosmin bratu
Seful Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, a fost retinut, sambata, dupa ce in locuinta sa au fost gasite peste 500 de pachete tigari de contrabanda. Politistul este banuit ca aproviziona cu tigari suspectii dintr-un dosar de contrabanda, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu Cris au facut, sambata, 14 perchezitii domicilare in orasul Chisineu Cris si in localitatea Gurba, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari si constituirea unui grup criminal organizat.
In locuinta sefului Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, procurorii au gasit 506 pachete cu tigari de contrabanda.
Politistul a fost retinut pentru 24 de ore, alaturi de alte patru persoane.
Cu totii vor fi prezentati, duminica, instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru contrabanda calificata.
Cosmin Bratu este imputetnicit pe functie si a lucreaza in cadrul Politiei Arad din anul 1997, cand a absolvit Academia de Politie.
”Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Arad a declansat cercetarea prealabila disciplinara si se vor lua masurile legale care se impun in acest caz", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, subinspector Lorena Radu.
La randul sau, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu Cris, procuror Brigitte Sighete, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le detin procurorii, Bratu ar fi aprovizionat alti suspecti in dosar cu tigari, pe care acestia le comercializau. MEDIAFAX
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004612 (s)