News Flash:

PROGNOZA METEO pentru vineri

22 Octombrie 2015
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Vineri, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii octombrie in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei in sudul tarii, unde pe arii restranse, mai ales in Lunca Dunarii, va mai ploua, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Spre seara si noaptea innorarile vor cuprinde nordul, estul si, partial, centrul teritoriului, unde insa numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral si pe crestele inalte de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiuni si 16...17 grade, izolat, in est si sud-est, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 9 grade. In zonele joase, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

LA BUCURESTI
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 15...16 grade, iar cea minima de 4...5 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.

LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, insa numai cu totul izolat in nordul Carpatilor Orientali va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice vor fi usor mai ridicate fata de cele din intervalul anterior.

la bucuresti la munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008271 (s)