News Flash:

PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi

29 Septembrie 2015
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea rece
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar se va mentine rece pentru aceasta perioada a anului. In jumatatea de vest a tarii, cerul va fi partial noros in prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat, in timp ce in restul zonelor innorarile vor fi persistente. Izolat va ploua slab la inceputul intervalului in sud-vest si la munte, iar mai ales noaptea si in Dobrogea.
Vantul va prezenta intensificari temporare in estul si in sud-estul teritoriului, cu viteze mai mari in sudul Moldovei, Baragan si pe litoral. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de intervalul precedent, se vor incadra intre 11 si 18 grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai ridicate pe litoral. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase, izolat, vor fi conditii de ceata.
LA BUCURESTI:
Vremea va fi in continuare mai rece decat in mod normal pentru aceasta data, desi valorile termice diurne vor marca o crestere usoara fata de ziua anterioara. Cerul va avea innorari, iar vantul va sufla moderat ziua si in general slab, noaptea. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 11...12 grade.
IN TARA:
Vremea se va incalzi usor, mai ales la valorile diurne, dar va fi racoroasa pentru inceputul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile extracarpatice, dar numai izolat va ploua slab, mai ales in Dobrogea. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in est si sud-est si in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 0 grade in estul Transilvaniei si 14 grade pe litoral. Izolat, spre sfarsitul intervalului, in zonele joase va fi ceata, iar in depresiuni vor fi conditii de bruma.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004561 (s)