News Flash:

Prognoza meteo pentru marti si miercuri

26 Septembrie 2017
965 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Temperaturile vor continua sã creascã usor in regiunile intracarpatice si vor fi asemanatoare cu cele din ziua precedentã in restul tãrii. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare, dar numai izolat si trecãtor la munte si in regiunile sudice si sud-vestice va ploua slab. Vantul va sufla slab si va avea intensificãri in zona montanã, local in Dobrogea, Muntenia si in sudul Banatului si izolat in rest. De asemenea, dimineata si seara sunt posibile pe arii restranse sa fie conditii de ceatã.


Astazi, valorile termice diurne vor continua sa creasca in regiunile intracarpatice si vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta in restul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, dar numai izolat se vor semnala averse.


Miercuri, valorile termice se mentin in jurul celor normale pentru ultima decada a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros si izolat vor fi ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, in sud si est. Joi, temperatura aerului va continua sã scadã usor in toatã tara, astfel cã vremea va deveni rãcoroasã in regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in jumãtatea de sud a teritoriului si doar izolat in extremitatea sud-esticã.


Temperaturi in principalele orase:


Bucuresti 23 cer variabil


Iasi 23 cer variabil

Craiova 23 precipitatii

Timisoara 24 nori

Sibiu 22 nori

Suceava 19 nori

Galati 23 cer variabil

Constanta 22 nori

Cluj-Napoca 22 nori

Bacau 23 nori

Baia Mare 22 cer variabil

Oradea 24 nori

Resita 23 cer variabil

Pitesti 23 cer variabil

Brasov 22 nori

temperaturile creasc intracarpatice r coroas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006082 (s)