News Flash:

Anunt de ultima ora despre Gregorian Bivolaru

24 Septembrie 2017
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
bivolaru
Gregorian Bivolaru avea dreptul sa paraseasca tara fara nicio restrictie, prin urmare, daca a ales sa faca asta, nu se poate spune ca a fugit, transmite MISA, intr-un comunicat de presa, precizand ca abuzurile impotriva acestuia au izbucnit dupa numai sapte zile de la eliberare.
"La numai sapte zile dupa ce a fost eliberat din inchisoare, iata ca Gregorian Bivolaru se confrunta cu noi abuzuri ce sunt flagrante. In urma aplicarii unor strategii de rezerva ale Romaniei, care a pregatit din timp terenul pentru o eventuala eliberare a sa din inchisoare, iata ca statul finlandez intra prompt in jocul persecutiilor acestuia si ii incalca dreptul la un proces echitabil, prin noua „vanatoare” pe care a declansat-o la doar o saptamana de la eliberarea sa din penitenciar", transmite Biroul de presa MISA, intr-un comunicat de presa remis duminica Mediafax.
Reprezentantii MISA mai precizeaza ca mandatul "bizar" de arestare preventiva a fost emis "intr-un mod ciudat" fara ca lui Gregorian Bivolaru sa i se prezinte in prealabil acuzatiile care i se aduc si fara sa fi fost citat.
"Este necesar sa precizam de asemenea ca, in virtutea drepturilor sale firesti ce au fost obtinute cu ocazia eliberarii conditionate, Gregorian Bivolaru avea dreptul sa paraseasca tara fara nicio restrictie, in cazul in care ar fi decis aceasta. Prin urmare, in niciun caz nu se poate afirma ca „a fugit” din tara, asa cum se afirma intr-un mod rautacios, tendentios si incorect", se mai arata in comunicat.

gregorian bivolaru misa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005912 (s)