News Flash:

Produse de curatenie pe care le poti face singura acasa

16 Iunie 2018
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
produse de curatenie

Este extrem de comod sa mergi la supermarket si sa alegi de pe rafturi produse de curatenie pe care sa le folosesti atunci cand ai nevoie sa cureti bucataria ori baia.
Insa, pe langa faptul ca nu fac intotdeauna ceea ce promit, sunt si toxice, iar daca sunt amestecate, vaporii pot fi chiar fatali.
Tu, animalul tau de companie si mediul inconjurator au de suferit atunci cand folosesti produse chimice, iar cele mai bune solutii raman cele pe care le poti prepara la tine in casa, din ingrediente naturale.
Iata cateva produse pe care le poti prepara singura la tine in casa si care extre de usor de realizat, insa vei economisi foarte multi bani si casa va mirosi frumos si natural.

Odorizante de camera:
1/3 ceasca merisoare
2 fire de rozmarin
6 picaturi de ulei de menta
Pentru un miros subtil, dar care iti va aduce aminte de copilarie:
3 felii de scortisoara
o lingura de cuisoare
4 batoane de scortisoara.

Daca te afli printre persoanele care iubesc mirosul ierburilor aromate, pot pregati un altfel de odorizant natural. Ai nevoie de:
5 felii de lamaie
2 fire de rozmarin
6 picaturi de extract de vanilie

Produse de curatenie pe care le poti face acasa
Asaza ingredientele in borcane, apoi toarna putina apa peste ele si pune-le peste tot prin casa. Locuinta ta va mirosi divin, cu bani putini.
Pentru a curata covoarele, nu ai nevoie de solutii speciale, ci doar de putin otet. Pe langa faptul ca va reda culorile covorului, il vei si curata usor.
Si pentru a curata podeaua ai nevoie tot de otet. Foloseste un amestec de otet alb cu apa. Amesteca o ceasca ce otet alb cu doua cani de apa si freaca apoi cu o carpa curata.
Podeaua ta va arata ca noua: va avea un luciu deosebit si va fi perfect curata, fara pete si fara urme inestetice.
Pentru luciul mobilierului de lemn, amesteca o ceasca de apa calda cu cinci picaturi de ulei de lamaie,apoi sterge cu o carpa de bumbac.
 


scortisoara cuisoare lamaie rozmarin vanilie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005961 (s)