News Flash:

A aflat ca are cancer! Acesta ar fi adevaratul motiv pentru care Vladimir Draghia a donat banii pe care i-a castigat la Exatlon

15 Iunie 2018
934 Vizualizari | 0 Comentarii
draghia

Vladimir Draghia a recunoscut ca a fost nevoit sa treaca prin clipe foarte grele inainte de inscrierea in competitia Exatlon. Doctorii i-au spus ca sufera de cancer unei persoane dragi lui.

Vladimir Draghia s-a bucurat de mare succes la concursul Exatlon Romania, unde a facut parte din echipa Faimosilor. El a fost desemnat marele castigator al competitiei, in urma voturilor primite de la telespectatori. La final, a anuntat ca doneaza premiul de 100.000 de euro pentru copiii bolnavi de cancer.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru stirilekanald.ro, Draghia a fost intrebat daca in familia sa exista cineva care sufera de aceasta boala cumplita. El a aflat ca ruda sa a fost diagnosticata cu cancer chiar inainte de a pleca la competitia Exatlon Romania, care a avut loc in Republica Dominicana.

“Da, dar nu am vorbit niciodata despre el. S-a intamplat foarte curand, adica inainte sa plec la Exatlon. Da, am un caz in familie si am aflat inainte sa plec la Exatlon. Nu cred ca din acest motiv am ajuns sa donez premiul acestei cauze, eu lucrez cu MagiCAMP de vreo doi ani, chiar 3 ani, dar, da, s-a intamplat asta si in familia mea insa, nu am vrut sa vorbesc despre acest lucru”, a dezvaluit Vladimir Draghia, potrivit wowbiz.ro.


exatlon doctorii cancer vladimir draghia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006306 (s)