News Flash:

Procurorul General, despre dezvaluirile lui Andronic privind prezenta lui Kovesi in seara alegerilor din 2009 la locuinta lui Gabriel Oprea: "Am facut o analiza, azi o sa avem un punct de vedere"

24 Aprilie 2017
858 Vizualizari | 0 Comentarii
Augustin Lazar
Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, ca la nivelul institutiei pe care o conduce s-a facut o analiza referitoare la dezvaluirile lui Dan Andronic, urmand sa fie prezentat un punct de vedere.
Intrebat daca Tudorel Toader l-a intrebat despre dezvaluirile facute de Dan Andronic, procurorul general al Romaniei a declarat : Vom discuta astazi, o sa aveti niste date. Monitorizam cu atentie discutiile din spatiul public si azi o sa avem un punct de vedere pe analiza pe care am facut-o.
Precizarile au fost facuta ca urmare a unui articol publicat de jurnalistul Dan Andronic, in care sustinea ca in seara celui de al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009 a mers la locuinta lui Gabriel Oprea, in calitate de consultant politic, unde se aflau, printre altii, George Maior, sef al SRI la momentul respectiv, Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, si Laura Codruta Kovesi, la momentul acela procuror general al Romaniei. Dan Andronic scria ca Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi erau preocupati, in seara alegerilor, de victoria lui Traian Basescu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004814 (s)