News Flash:

Moda selfie-ului pe vagonul de tren a mai facut o victima. Un elev din Craiova s-a electrocutat si este in stare grava

23 Aprilie 2017
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
Un elev de 14 ani din Craiova a ajuns in stare grava la spital, dupa ce s-a electrocutat incercand sa-si faca un selfie pe un vagon de tren. Alti trei prieteni ai acestuia au suferit rani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cei patru copii cu varste de 13, 14, 15 si 16 ani au mers, sambata seara, in zona Haltei Craiova Triaj.
La un moment dat, baiatul de 14 ani s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-si face un selfie cu telefonul, iar atunci s-a electrocutat.
Prietenii sai au incercat sa il coboare de pe vagon, dar s-au electrocutat si ei.
”Unul dintre copii, care a suferit arsuri la maini, a coborat de pe vagon si a anuntat ce s-a intamplat. Toti patru au fost transporati la spital, unul dintre ei avand arsuri de 50-60% pe suprafata corpului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Tania Vilceanu, purtatorul de cuvant in cadrul ISU Dolj.
Medicii de la Spitalul de Urgenta din Craiova au luat decizia de a-l transporta pe baiatul de 14 ani, care a suferit arusuri pe jumatate din suprafata corpului, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitala.
Tania Vilceanu a declarat ca si ceilalti trei copii au fost dusi la spital, unul dintre ei suferind arsuri la maini, iar ceilalti doi pentru investigatii.
Politistii au intocmit in acest caz un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007435 (s)