News Flash:

Probleme pentru Carla's Dreams la Sibiu. Ce au patit pe scena in noaptea de Revelion

2 Ianuarie 2017
1601 Vizualizari | 0 Comentarii
Carla s Dreams
Membrii formaţiei Carla's Dreams s-au văzut nevoiţi, din cauza temperaturii scăzute - minus 12 grade Celsius -, să înceapă cu o întârziere de câteva minute concertul programat de Revelion la Sibiu, după ce au avut probleme la cablurile de sonorizare, după cum a explicat solistul trupei. 

După ce şi-au cerut scuze fanilor, cei de la Carla's Dreams le-au oferit miilor de petrecăreţi din centrul Sibiului un concert prelungit, recompensându-i astfel pentru aşteptare. 

Solistul de la Carla's Dreams a ţinut să transmită câteva mesaje de Anul Nou, printre care şi unul dedicat României, după ce a cântat o piesă în limba rusă. 

"Am vrut să cântăm piesa asta în limba rusă în Sibiu, în România, pentru a demonstra încă o dată că România a trecut în 2017 şi României nu îi pasă de chestii preconcepute, ci doar de artă şi adevăr", a spus acesta. 

Formaţia din Republica Moldova a revenit la Sibiu, după ce în septembrie, pe aceeaşi scenă, a obţinut cele mai multe premii la Gala Media Music Awards. În septembrie 2016, Carla's Dreams a reuşit să obţină premiul pentru Cel mai bun grup, Cel mai dorit artist, patru premii pentru hit-ul 'Te rog' (Cel mai bun cântec, Cel mai bun videoclip, Premiul Media Forest, Hitul iernii) şi premiul Best Youtube pentru piesa 'Sub pielea mea'. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005401 (s)