News Flash:

Probleme mari la inceput de an scolar la trei licee importante din Timisoara

8 Septembrie 2015
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
Liceul Jean Louis Calderon
A inceput numaratoarea inversa a zilelor pana la inceperea noului an scolar 2015-2016, insa nu toti elevii se vor bucura de clase noi si de scoli renovate. Pentru cei care invata la unele dintre cele mai importante licee din Timisoara clopotelul va suna tot in spatii ”de rezerva”, deoarece scolile lor se afla inca in reparatii.
Este vorba despre Liceele Calderon, Loga si Lenau, la care inca se executa lucrari de reabilitare si mdoernizare. La Lenau si la Loga constructorii au oprit treaba in repetate randuri din cauza unor nereguli in proiect, insa in momentul de fata se lucreaza, scrie opiniatimisoarei.ro.
”Lucrarile nu vor fi gata la inceperea scolii, dar s-a aprobat un act aditional avand in vedere multitudinea de lucruri imprevizibile care au fost descoperite. Asta dincolo de seriozitatea sau neseriozitatea constructorului. Acum pe tot frontul se poate lucra. Luni voi avea o intalnire cu cei care lucreaza la Lenau”, a declarat Nicolae Robu.
Primarul a mai tinut sa le transmita elevilor ca ”Elevii isi vor desfasura activitatea unde si-au incheiat activitatea in anul anterior”.
Elevii de la Lenau invata in Corpul R al Universitatii Politehnica in apropiere de Gara de Nord, cei de la Loga invata pe strada Lorena in apropiere de Gara de Est, iar cei de la Calderon invata in  cladiri apartinand Facultatilor de Chimie, respectiv FEAA, ale Universitatii de Vest Timisoara.
De mentionat ca cele trei licee nu au primit autorizatie sanitara de functionare din cauza lucrarilor in curs.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 33 queries | Mysql time :0.016218 (s)