News Flash:

Big Brother la Primaria Timisoara. Pe cine vrea sa monitorizeze primarul Nicolae Robu

5 Aprilie 2014
1063 Vizualizari | 0 Comentarii

Dintre toate firmele care execută lucrări pe şantierele din Timişoara, o societate a primăriei îi dă cele mai mari bătăi de cap primarului Nicolae Robu. Societatea Drumuri Municipale (SDM) se mişcă mult prea încet pentru pretenţiile edilului.

Această nemulţumire a existat şi anul trecut, când SDM a primit bani în plus pentru a angaja oameni şi pentru a deveni mai eficientă. Vechile probleme se pare însă că nu s-au rezolvat, iar primarul se gândeşte să monitorizeze video şantierele, inclusiv prin intermediul tabletelor. Cele mai mari probleme sunt pe strada Musicescu, una dintre cele mai proaste din oraş.

„Nu sunt mulţumit de ritmul în care lucrează societatea primăriei, SDM, din nou trebuie să o spun. SDM a câştigat mai multe licitaţii şi ne-am bucurat că a reuşit să le câştige, dar nu sunt mulţumit de mobilizarea pe care reuşeşte să o facă, de ritmul în care decurg lucrările. Voi sta pe capul lor extrem de insistent şi voi recurge din nou inclusiv la filmarea modului în care lucrează. Voi pune toată presiunea pe ei să-şi intre într-un ritm normal”, a declarat Robu. Ziuadevest.ro


sdm musicescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031968 (s)