News Flash:

PRIMUL MAGAZIN DESIGUAL din afara Bucurestiului s-a deschis astazi la IULIUS MALL TIMISOARA

3 Martie 2016
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
Desigual Iulius Mall Timisoara 1
Brandul spaniol Desigual, detinand peste 500 de magazine si alte 11.000 multibrand, a inaugurat astazi, 2 martie 2016, la Iulius Mall Timisoara, cel de-al patrulea magazin din Romania.

Acesta este, totodata, primul magazin Desigual inaugurat pe piata din afara Bucurestiului. 
UN PIC DE ISTORIE
In anul 1984, in Ibiza, Spania, Thomas Meyer dadea viata proiectului Desigual. Tanarul, pe atunci in varsta de doar 20 de ani, a inceput sa creeze tricouri atipice, pentru ca apoi sa realizeze jachete din fosti jeansi sau tot felul de combinatii ce au atras atentia si care continua sa o faca si in zilele noastre. Sloganul brandului este „Desigual is not the same”, iar valorile constau in veselie, prospetime si autenticitate, combinate cu putin umor. 
Produsele noastre
Am incercat in colectiile noastre ca fiecare dintre voi sa va regasiti stilul, combinand designul nostru caracteristic cu trendurile sezonului. Inspiratia ne-a venit din traditia artizanala, handmade. 
Rezultatul a constat in produse optimiste, emanand o stare de spirit pozitiva, prin fiecare croiala. Colectii energice, pline de detalii care reflecta spiritul latin. 
Explozii de materiale, culori puternice, combinatii de printuri florale, artizanale, folk, croieli atipice si originale. Acesta este ADN-ul nostru.

Galerie Foto

Desigual_Iulius_Mall_Timisoara_2
produsele noastre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004949 (s)