News Flash:

Primele declaratii ale lui Gigi Becali dupa botezul fiului lui Cristi Borcea: "Nu va face nicio nunta cu Valentina Pelinel"

2 Mai 2017
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
milan valentina
Valentina Pelinel si Cristi Borcea si-au crestinat astazi fiul. Evenimentul a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului in Pipera, cunoscuta si sub numele de "Biserica lui Becali".
Contactat de reporterii SPYNEWS, Gigi Becali a facut primele declaratii despre botezul mult asteptat. Latifundiarul este alaturi de ei. "Sunt incantat... totul e bine, va multumesc!", a spus Gigi Becali pentru spynews.ro.
"Eu il incurajez. I-am zis ca i se va da gratierea, mai are o luna de zile. O sa fie liber. O zi i-au dat acum. Mi-a zis ca ar da 100 000 de euro ca sa stea mai multe zile acasa. Pe loc a zis ca ar da. Eu stiu ce trairi am avut eu atunci. Nu il plangeti voi pe Borcea. E bine de tot. El iese de acolo si isi vede de treaba in continuare. Eu nu stiu daca va mai vrea copil. La Cristi niciodata nu stii la ce te astepti. Ce are el in cap stie doar el. Nu va face nicio nunta cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie. El nu gandeste acum. Dupa atatia ani la puscarie. El nu a mai iesit de un an si 4 luni. Nu face botezul. E doar familia, alaturi de 7-8 persoane, cateva prietene de-ale Valentinei. Ii e frica sa faca petrecere. I-a fost frica sa nu fie pozat, filmat. Eu stiu de la mine: imi spuneau, bai daca vrei sa mai pleci fereste-te sa fii vazut. Eu stiu ce mi s-a intamplat mie. Maine se intoarce la puscarie", a spus Gigi Becali la un post TV.
Gigi Becali afirma la randul sau ca a fost o perioada grea pentru Cristi Borcea, caci nu putea primi nicio permisie pentru a-si boteza fiul, pe Milan Cristian. Astazi a avut loc evenimentul mult asteptat si cu siguranta este fericire mare in familia lor!

valentina pelinel cristi borcea crestinat pipera gratierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006004 (s)