News Flash:

ATENTIE, FOTO SOCANT! Finalista Miss Italia, DESFIGURATA cu acid de fostul iubit. Prima aparitie in public, dupa atac: „Vreau sa vedeti ce mi-a facut!" IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

2 Mai 2017
1958 Vizualizari | 0 Comentarii
Gessica Notaro4
Gessica Notaro, tanara care a fost desfigurata cu acid de un fost iubit, si-a facut curaj si a iesit pentru prima data in public, la o emisiune televizata. Fosta finalista Miss Italia si-a aparat la inceput fata cu o esarfa, dar a renuntat la ea si a tinut sa trasmita un mesaj lumii intregi, scrie Daily Mail.

Gessica avea aproape totul la 27 de ani, frumusete si faima. Reusise sa ajunga pana in finala Miss Italia, sa isi faca un nume in showbizzul italian si o cariera in televiziune.  Piesele ei muzicale erau tot mai apreciate, iar ultimul videoclip fusese foarte bine primit de public.
Pe 10 ianuarie, chiar in ziua in care tanara comemora sase ani de moartea fratelui sau, a fost asteptata in fata casei de cel de care se despartise dupa o relatie de trei ani. Hotarat sa se razbune, Jorge Edson Tavares i-a aruncat acid sulfuric pe fata. Tanara de 27 de ani a stat doua luni in spital, iar acum lupta sa nu isi piarda vederea la un ochi. Gessica va avea prima interventie chirurgicala abia peste un an de zile, dar pana atunci urmeaza un tratament care o costa 600 de lire pe luna.  La prima aparitie in public, Notaro a rostit printre lacrimi. "Vreau sa vedeti ce mi-a facut. Asta nu e iubire. M-am rugat lui Dumnezeu sa-mi ia frumusetea, dar sa-mi lase ochii. A ales acea zi intentionat, pentru ca stia ca este data la care comemoram cei sase ani de la moartea fratelui meu", a  spus tanara.
"Chiar daca voi fi mai bine, aceste cicatrici interioare le voi purta tot restul vietii mele. Imi va fi intotdeauna teama sa ies din masina si sa ma duc acasa, pentru ca voi trai din nou si din nou acea scena', a adaugat Gessica Notaro.

Galerie Foto

Gessica_Notaro
gessica notaro gessica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006899 (s)