News Flash:

Primarul Robu petrece Revelionul la plaja. Vezi in ce tara il va gasi Anul Nou pe edilul sef al Timisoarei

24 Decembrie 2014
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
Robu le va ura „La multi ani” timisorenilor din Dubai. Daca anul trecut si-a petrecut sarbatorile de iarna in Thailanda, anul acesta primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a ales ca destinatie Dubaiul, unde va pleca peste cateva zile si unde va sarbatori si Revelionul. O alta optiune luata in calcul a fost Republica Dominicana...
Sa se relaxeze si sa se bronzeze – acesta este planul lui Robu pentru acest final. Primarul Timisoarei va pleca peste cateva zile, in 27 decembrie, in Dubai, pentru o vacanta de o saptamana, impreuna cu sotia si cu fiica sa Andreea. Edilul spune ca ar fi preferat o alta destinatie, de exemplu Spania din nou, pentru ca a vazut deja Dubaiul, dar s-a supus doamnei Robu, care a vrut in Emiratele Arabe.
O alta optiune luata in calcul pentru vacanta de iarna, tot departe de frig, a fost Republica Dominicana, scrie tion.ro.
„Voi merge in Dubai, plec in 27. Merg cu sotia si cu Andreea, stam 7 zile. A fost alegerea sotiei mele de fapt. E impresionant Dubaiul, intr-adevar, dar eu am mai fost acolo... Mi-ar fi placut sa mergem in Spania, dar doamna a dictat de aceasta data. Am vorbit si sa mergem in Republica Dominicana, dar distanta este prea mare, ar fi fost prea obositor”, a marturisit Robu.

robu dubai revelionul doamnei robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005056 (s)