News Flash:

Primarul Robu, noi acuze la adresa Consiliului Judetean!

24 Aprilie 2017
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Primarul Nicolae Robu a lansat noi acuze la adresa Consiliului Judetean. "Timisoara a castigat, cativa ani la rand, titlul de cel mai dinamic oras din Romania, orasul cel mai atractiv pentru investitii, cel mai apreciat pentru modul in care au fost tratati investitorii, pentru operativitatea, celeritatea cu care s-au rezolvat problemelor lor, astfel incat investitiile sa fie facute intr-un timp cat mai scurt.Mi se plang investitorii in ultima vreme, nu voi da nume sa nu le creez probleme si mai mari. Ma plang si eu ca, dupa modificarea legii, Consiliul Judetean este un adevarat obstructionist al dezvoltarii orasului, al promovarii investitiilor in Timisoara”, a declarat Robu, potrivit tion.ro.
Primarul Timisoarei sustine ca problema ar fi cauzata atat de lege, cat si de modul in care aceasta este interpretata de arhitectul-sef al CJ Timis.
„Nu ma refer la Consiliul Judetean in ansamblul sau, ci la atitudinea pe care doamna arhitect-sef o are, mie imi place sa fiu concret. Mereu invarte hartiile cat poate de mult si trec luni de zile fara sa se progreseze cu tot ce vrem sa facem si noi, Primaria Municipiului Timisoara, dar si investitorii in municipiul Timisoara.(…) Aceasta lege (Legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii – n.r.) a stricat foarte mult, legea in sine este facuta de minti intortocheate, care par ca au o bucurie sa franeze dezvoltarea societatii si unii oameni profita din plin de parghiile pe care aceasta lege le pune in mana lor, de la sfarsitul lui 2016. Cer tot felul de studii si parastudii si cand le primesc se plang ca nu au continutul care trebuie. Noi dezvoltam o societate ultrabirocratizata, hiperbirocratizata. Niciunde pe planeta aceste societati nu au putut fi performante, aceasta birocratie este o frana in calea dezvoltarii si consuma resurse”, a mai spus Robu.

consiliului judetean primarul timisoarei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005143 (s)