News Flash:

Primarul Robu a gasit vinovatul pentru protestele din tara

13 Februarie 2017
1369 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21 1
Presedintele PNL Timis s-a aratat nemultumit de afirmatiile lansate in spatiul public de catre cei care sustin ca iesirea oamenilor in strada, la proteste, a alungat investitorii si ca acestia ar fi fost platiti de anumite persoane. 
''Prin OUG 13, si prin continut si prin modul in care ea a fost adoptata - prin prioritatea suspecta pe care PSD a aratat ca o acorda acestui pachet legislativ, dintr-o zona foarte sensibila -, s-a facut foarte foarte mult rau Romaniei. Raul nu l-au facut oamenii care au iesit in strada, acestia au facut un bine Romaniei, inclusiv in termeni de imagine'', a afirmat Nicolae Robu vineri, intr-o conferinta de presa, la partid.
Potrivit ziuadevest.ro, Robu sustine ca s-a bucurat sa vada ca societatea romaneasca nu este asa de amortita, cum se parea, si ca atunci cand simte ca este cazul sa reactioneze, ea reactioneaza si o face cu foarte multa forta. Robu subliniaza ca este aberant sa vii sa spui ''ca ies sute de mii de oameni in strada, in Timisoara, peste 40 de mii, la protestele de varf, datorita lui Soros, lui Iohannis, datorita banilor nu stiu cui'', intrucat oamenii ''au reactionat onest cand au simtit ca exista un pericol de derapaj''. 

spatiul public oug 13
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010735 (s)