News Flash:

Primarul Nicolae Robu le-a pus gand rau rromilor care chefuiesc in strada

14 August 2014
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum autoritatile locale au fost criticate in ultima perioada, la Timisoara, pentru lipsa de reactie de care au dat dovada in cazul nuntilor epatante organizate de reprezentantii etniei rome care au tulburat in voie linistea publica in centrul orasului, trilurile muzicantilor auzindu-se de la strazi distanta de locul petrecerilor, primarul Nicolae Robu a cerut Politiei, miercuri, dupa inca o paranghelie, sa intervina totusi. Solicitarea a fost lansata pe Facebook…
Chiar daca se arata intelegator atunci cand vine vorba de zgomotul produs noaptea de anumite cluburi, motivand ca Timisoara este un oras cu viata si nu un „campus monastiresc”, primarul Nicolae Robu crede ca Politia, fie ea Locala sau Nationala, ar trebui sa intervina si sa ia masuri impotriva nuntasilor galagiosi care creeaza deranj in inima orasului.
„Stop parangheliilor dezonorante pentru Timisoara si perturbatoare ale vietii timisorenilor! Incepand din iunie 2012, de cand am devenit Primar al Timisoarei, am adresat, in fiecare vara – date fiind antecedentele lor binecunoscute -, cetatenilor de etnie roma, apeluri sa nu organizeze pe raza municipiului petreceri galagioase, epatante, care perturba traficul si/ sau linistea publica. Nu-i tratam discriminatoriu pe acesti cetateni, le respectam dreptul la traditiile lor, dar le cerem ferm sa demonstreze si ei ca respecta orasul, neperturbandu-l, ca-si respecta concitadinii de alte etnii, nederanjandu-i! In fapt, le cerem, fix cum cerem oricui, SA RESPECTE LEGEA! Nuntile si alte petreceri de anvergura, producatoare de galagie excesiva, trebuie organizate in afara orasului, in localuri si locatii corespunzatoare!”, afirma Robu, intr-un nou mesaj postat miercuri pe Facebook, dupa inca o nunta galagioasa organizata pe strada Filaret Barbu, in apropiere de Consulatul Serbiei.
Primarul Timisoarei a solicitat Politiei Locale, Politiei Nationale si Jandarmeriei „sa-si intre in atributii”, scrie Tion.ro.
„Acesti cetateni trebuie facuti sa inteleaga, o data pentru totdeauna, daca nu vor cu vorba buna, atunci cu mijloacele specifice ale institutiilor menite sa asigure respectarea legii, ca NU-SI POT FACE DE CAP IN TIMISOARA! Nici macar o data pe an, cum am inteles ca emit unii dintre ei pretentia!”, a conchis Robu.
Ramane de vazut daca se va merge tot pe amenzi de 200 de lei, care nu-i prea impresioneaza pe nuntasi, dupa cum s-a procedat recent…

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0905 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030064 (s)