News Flash:

Primarul comunei Jilava, RETINUT 24 de ore de DNA

15 Iunie 2016
988 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu2
Adrian Mladin, primarul comunei Jilava, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, marti seara, pentru luare de mita, spalare a banilor si fals in declaratii, informeaza, miercuri DNA printr-un comunicat de presa.
Potrivit unui comunicat, Adrian Mladin primar al comunei Jilava din judetul Ilfov a fost retinut pentru 24 de ore, "pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, spalare a banilor si fals in declaratii".
In acelasi dosar a fost retinut si Marian Constantin "administratorul unei societati comerciale, pentru savarsirea infractiunilor de dare de mita, spalare a banilor si fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata (79 de acte materiale)".
Potrivit procurorilor "in luna aprilie 2010, inculpatul Mladin Adrian, care exercita functia de primar al comunei Jilava, judetul Ilfov, s-a inteles cu inculpatul Constantin Marian si cu o alta persoana, ca acestia din urma sa infiinteze o societate comerciala in scopul de a obtine contracte publice de la primaria comunei Jilava".
"La scurt timp de la infiintarea societatii al carei asociat cu o cota majoritara de participare era Constantin Marian, in luna iunie 2010, la nivelul comunei Jilava, a fost initiata licitatia publica in vederea incheierii acordului cadru denumit,,lucrari de constructii civile – reparatii si reabilitare constructii existente si executie constructii noi” cu o valoare estimata de 9,5 milioane de euro", se mai spune in comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006885 (s)