News Flash:

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, implicat intr-un accident

19 Decembrie 2014
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
falca
Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a fost implicat, joi, intr-o tamponare, pe o strada din oras, dupa ce un autoturism a lovit din lateral masina condusa de edil, iar aceasta a acrosat un taximetru, fara sa fie inregistrate persoane ranite.
Tamponarea a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, in timp ce primarul Gheorghe Falca, co-presedinte al PNL Arad, se afla la volanul unui Volkswagen Tiguan, care a fost lovit din lateral de un autoturism Volkswagen Golf condus de o femeie.
Potrivit unor martori, in urma impactului, masina condusa de Falca a lovit un taximetru, insa nicio persoana din cele trei autovehicule nu a fost ranita.
Pana la ora transmiterii acestei stiri, primarul Gheorghe Falca nu a putut fi contactat pentru a oferi informatii despre incident, insa purtatorul de cuvant al Primariei Arad a declarat ca "la originea evenimentului a fost manevra unui sofer", in urma careia a avut loc tamponarea autovehiculului "condus regulamentar de primar si acrosarea unui taximetru, care a fost impins in afara soselei", respectiv pe un spatiu verde.
"Nici o persoana nu a fost ranita in incident, pentru solutionare fiind aplicata procedura de constatare amiabila", a declarat purtatorul de cuvant, Corina Draghici.
Pentru ca nu au existat raniti, iar cei trei soferi au preferat sa mearga direct la companiile la care si-au asigurat autovehiculele, Politia nu a inregistrat evenimentul rutier.
Cele trei autovehicule au avut avarii la caroserii, insa Gheorghe Falca nu si-a putut continua drumul din cauza ca una dintre roti s-a dezumflat, fiind preluat de un sofer al primariei. Mediafax.ro

volkswagen tiguan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006351 (s)