News Flash:

Primarul a demisionat!

18 Iunie 2015
1631 Vizualizari | 1 Comentarii
primaria ciuc
Primarul suspendat al municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si alte infractiuni, dupa ce ar fi aprobat in mod ilegal emiterea de documente si efectuarea unor plati nejustificate din bugetul local, a demisionat din functie.
Avocatul lui Raduly, Milu Timoce, a declarat ca edilul a demisionat "din onoare si moralitate".
"Dansul mi-a comunicat ca, incepand de astazi (miercuri - n.r.) si-a depus demisia din calitatea de primar al municipiului Miercurea Ciuc, apreciind ca este un gest de onoare si de moralitate in contextul in care DNA a dispus trimiterea in judecata pentru presupuse fapte de coruptie”, a declarat avocatul.
El a adaugat ca a discutat cu Raduly despre demisie inca de saptamana trecuta, cand primarul i-a spus ca indiferent ce se va intampla cu dosarul va pleca din functie.
La randul sau, viceprimarul Antal Attila a declarat ca un reprezentant al familiei Raduly a depus, miercuri, la Primarie "un inscris" de o pagina si jumatate, pe care inca nu l-a citit.
In decembrie 2013, Raduly declara, intr-un interviu acordat portalului de stiri in limba maghiara "Szekelyhon.ro” ca "orice om trebuie considerat nevinovat pana la probarea culpabilitatii sale, dar o persoana publica, atunci cand este trimisa in judecata, trebuie sa isi dea demisia”, referindu-se la presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, care tocmai fusese trimis in judecata.

raduly antal attila szekelyhon ro borboly csaba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006639 (s)