News Flash:

Primaria Timisoara vrea sa cumpere cladirea unui spital privat

25 Aprilie 2016
1391 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis2
Primaria Timisoara a primit o oferta de a cumpara o cladire de 9 etaje si 11.000 mp aflata in zona Aradului, mai exact pe strada Armoniei, unde, in urma cu cativa ani se intentiona construirea unui spital privat. Pretul la care imobilul este scos la vanzare pe site-ul unei agentii imobiliare este de 8 milioane de euro, plus TVA.
Informatia obtinuta in exclusivitate de tion.ro a fost confirmata de primarul Timisoarei, Nicolae Robu, care ne-a declarat: „Exista o oferta pe care am considerat-o demna de a fi analizata. Atata tot, deocamdata. Despre pret inca nu s-a discutat, voi cere introducerea subiectului pe agenda Comisiei de negociere cu tertii.”
Potrivit surselor noastre, municipalitatea analizeaza foarte serios aceasta oferta. De altfel, in urma cu cateva zile, sefii de sectie ai Spitalului Municipal din Timisoara au vizitat imobilul pentru a vedea daca acesta s-ar preta pentru mutarea unor sectii, cum ar fi cea de Oncologie si Hematologie. De asemenea, se analizeaza si crearea unei statii de ambulante in cele doua etaje ale subsolului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006083 (s)