News Flash:

Primaria Timisoara a ramas fara hingheri. Vezi din ce cauza

7 Martie 2014
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
Cainii comunitari vor circula nestingheriţi prin Timişoara. Şi asta, pentru că hingherii nu îi vor mai aduna de pe străzi decat în cazuri excepţionale. Contractul dintre primărie şi firma de ecarisaj a expirat. Cainii fără stăpan din oraş, peste 3.000 la număr, îşi vor face veacul pe străzi pană cand primăria va desemna o nouă firmă de ecarisaj care să adune patrupedele. 
Problema e că, deocamdată nu se ştie nici măcar data la care se va organiza licitaţia pentru desemnarea societăţii de ecarisaj. Pană atunci, la Timişoara, sunt adunaţi doar maidanezii ce reprezintă un pericol iminent pentru sănătatea și viața oamenilor.
La finalul anului 2013, mai multe persoane au fost muşcate de cainii comunitari în oraşul de pe Bega, cel mai cunoscut caz, fiind al unui bărbat care a fost aproape ucis de caini, în Gara de Nord din Timişoara. Acum, în grija firmei de ecarisaj mai sunt 200 de caini. 
Aproximativ 300 au fost eutanasiaţi în ultimele săptămani. Alţi 294 au fost adoptaţi în primele două luni ale anului, faţă de 65 în tot anul 2013. Digi24.ro

cainii comunitari adune patrupedele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 33 queries | Mysql time :0.041707 (s)