News Flash:

Primaria reabiliteaza acoperisul salii festive de la Loga

30 Mai 2022
421 Vizualizari | 0 Comentarii
sala festiva Loga

Imobilul care include sala festiva a Colegiului National C.D. Loga a fost realizat in anul 1949 si face parte din ansamblul de cladiri monumente istorice de interes local.
 
 
Primarul Dominic Fritz a semnat zilele trecute contractul pentru reabilitarea acoperisului salii festive a Colegiului National C.D. Loga. Este o investitie in valoare de aproape 575.000 de lei fara TVA. Durata de realizare a proiectului este de sapte luni.

Lucrarile de interventie prevad inlocuirea invelitoarei de tigla ceramica, ignifugarea si izolarea termica interioara a structurii si izolarea placii de peste etaj cu doua straturi de vata minerala bazaltica. Lucrarile nu vor afecta detaliile arhitecturale ale cladirii.

Conform auditului energetic aferent investitiei, consumul de energie pentru incalzirea cladirii va fi redus cu aproximativ 60.000 de kWh/an.

Primaria Timisoara a realizat in anii precedenti investitii in reabilitarea cladirii, atat exteriorul, cat si spatiile interioare, precum si dotari pentru clase si laboratoare. Acest contract completeaza lucrarile efectuate in anii trecuti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006490 (s)