News Flash:

Prietenii au ras cand le-a zis ca vrea sa se insoare cu femeia asta: ,,Tu nu o vezi, e cat o vaca, cum de poti s-o saruti?”, dar cand le-a spus adevarul despre ea, n-a mai avut nimeni curajul sa zica ceva..

9 August 2017
3232 Vizualizari | 0 Comentarii
prietena

În lumea noastră obsedată de imagine, a-ți păstra stima de sine este un lucru complicat, mai ales în contextul imaginii corpului, iar asta mai ales pentru femei. Dar și bărbații sunt la fel de afectați. Autorul, scriitorul și soțul Robert Tripp știe toate astea foarte bine. Într-o postare recentă pe Instagram, Robert descrie cum a înțeles el faptul că ,,bărbații au căzut în acea capcană”.


Cuvintele lui ar trebui citite de toată lumea:

,,O iubesc pe această femeie și îi iubesc corpul împlinit.

 

Când eram adolescent eram de obicei tachinat de prieteni pentru atacția mea pentru fetele mai plinuțe, cele care erau mai scunde și mai cu forme, fete despre care în general se spune că sunt chiar grase. Apoi, devenind bărbat, am început să mă autoeduc referitor la probleme legate de feminism, și cum marginalizează Media pe femei prin a le arăta doar pe cele slabe și înalte. Am înțeles că mulți bărbați au căzut în acea capcană și au crezut minciuna.


Pentru mine nu e nimic mai sexy decât această femeie din imagine: are șolduri mari, fund mare, burtică drăguță. Corpul ei nu va ajunge pe coperta unei reviste de modă, dar este pe coperta vieții mele și a inimii mele.

 

Pentru mine nu e nimic mai sexy decât o femeie cu forme care are încredere în ea; această femeie frumoasă cu care m-am căsătorit, umple fiecare centimetru din blugii pe care îi poartă și tot reușește să fie cea mai frumoasă din încăpere.

Băieți, regândiți ce v-a zis societatea despre ce ar trebui să vă doriți. O femeie reală nu este un star din filmele pentru adulți, nu e un manechin pentru lenjerie intimă, nu e un personaj de film. Ea e reală. Are vergeturi frumoase pe șolduri și gropițe pe partea din spate.


Fetelor, să nu vă păcăliți pe voi gândindu-vă că trebuie să vă încadrați într-un anume tipar pentru a primi dragoste și apreciere. Există un tip în lume pentru fiecare, el va fi pregătit să vă prețuiască pentru cine sunteți, cineva care vă va iubi la fel cum o iubesc eu pe Sarah mea.”

 

sursa: poatenustiai.ro

imagine complicat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008158 (s)