News Flash:

Preziosa devine cea mai atractivă franciză de studio de videochat din România. Investește și tu!

26 Iunie 2023
388 Vizualizari | 0 Comentarii
Preziosa franciza studio videochat Ias i 2

În antreprenoriat, ai două opțiuni mari: să începi o afacere de la zero sau să preiei un model deja verificat, prin francizare. În videochat e la fel. Unii oameni cu bani își deschid studiouri pe cont propriu, crezând că e simplu și vor face foarte mulți bani. Dificultățile apar însă imediat și renunță în mai puțin de un an, pierzând sume importante.

Există însă și opțiunea francizei. Preziosa, de exemplu, e una dintre cele mai importante companii din România, în domeniul ăsta. Dacă alegi parteneriatul ăsta, deja șansele de succes devin mult mai mari.

Diferențele sunt foarte mari. În loc să încerci să înveți singur totul de la zero, să te lovești de tot felul de dificultăți, fără să ai un sprijin de la cineva, te sprijinim noi. Îți oferim practic un pachet complet de resurse prin care să ajungi cât mai repede la profitabilitate.

Începe un business la cheie cu Preziosa!

Videochatul e un domeniu mult mai complex la prima vedere. Sunt o mulțime de detalii tehnice, de lucruri pe care trebuie să le înțelegi. Ai nevoie de conexiuni cu marile site-uri de profil și soft skills, să poți lucra cât mai bine cu modelele.

Prin preluarea francizei studioului Preziosa, beneficiezi din start de toate lucrurile astea. În primul rând, facem un plan de business împreună, în care îți explicăm exact la ce costuri fixe sau venituri să te aștepți în primele luni.

Apoi, îți acordăm asistență în alegerea unui sediu, în amenajarea sa, inclusiv pentru dotarea camerelor. Dacă vrei să faci ceva de calitate, cu creștere pe termen lung, îți spunem noi exact ce ai de făcut. Îți dăm documentație și consiliere, de la poziționarea oglinzilor, până la intensitatea luminilor, astfel încât să fii cât mai competitiv în privința asta.

Mai departe, facem traininguri cu tine pe managementul specific videochatului, ca să înțelegi exact ce angajați să cauți, cum să le stabilești atribuțiile. Desigur, ne ocupăm apoi de trainingul lor tehnic, astfel încât să fie cât mai competenți în asistarea modelelor.

Legat de modele, și aici îți acordăm asistență în recrutarea lor. Aici te ajută mult și folosirea brandului Preziosa, care îți conferă credibilitate și o poziție privilegiată în promovare. Cu alte cuvinte, o să ai un start lansat, evitând posibile greșeli și luând informații de la cei mai buni din domeniu.

Seriozitatea e baza succesului în videochat

În tot ce ai de făcut ca manager al unui studio Preziosa, seriozitatea contează enorm. Acceptăm ca parteneri doar persoane care respectă legea și are un trecut onorabil. Vrem să ne convingem că există motivație și realism. Spre deosebire de alte companii mari din domeniu, nu promitem averi peste noapte. Știm din proprie experiență că e de muncă până a face bani.

Partea bună e că, dacă investești energie și ai o atitudine pozitivă față de angajați, modele, reușești cu siguranță. Noi îți dăm tot ce ai nevoie ca să pui pe picioare un business eficient, bine organizat și durabil.

Important e să fii tu hotărât că asta e afacerea potrivită pentru tine. Dacă te gândești că e un domeniu în care intri ca să te distrezi, mai bine încearcă altceva. Reușita apare numai când faci lucrurile bine, cu decență, aducând energie pozitivă colegilor tăi.

Sună bine pentru tine perspectiva asta? Atunci hai să stăm de vorbă Dacă ne convingi că poți fi un partener de încredere, facem un plan de afaceri împreună. Mai departe, punem în aplicare rețeta de succes Preziosa, unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din România. Abia așteptăm să te cunoaștem!

Contact franciză studio videochat Preziosa

Tel: 0740.234.235

Galerie Foto

Preziosa_franciza_studio_videochat_Ias_i_1.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006735 (s)