News Flash:

Presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara, retinuţi pentru fapte de coruptie

4 Decembrie 2014
1820 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea molot
Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, si vicepresedintele Tiberiu Balint au fost retinuti, miercuri seara, de DNA Alba, dupa ce au fost audiati in dosarul in care Molot este suspectat de fapte de coruptie dupa ce au fost facute perchezitii si au fost ridicate documente.
Potrivit unor surse judiciare, seful Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut de procurorii DNA Alba, dupa ce a fost audiat aproximativ sase ore.
In acest caz a fost retinut si vicepresedintele CJ Hunedoara Tiberiu Balint, au precizat sursele citate.
Cei doi urmeaza sa fie dusi in arestul Politiei Judetene Alba, in prezent fiind facute documentele in acest sens.
Mircea Molot (PNL) a fost audiat, miercuri, la DNA Alba, unde a fost citat sa se prezinte in dosarul de coruptie in care, in 7 noiembrie, au fost facute perchezitii la Consiliul Judetean Hunedoara, la locuinta sa din Deva, precum si la sediile a sapte firme, tot din Deva.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Mircea Molot ar fi fost chemat la DNA pentru ca ar fi in atentia anchetatorilor pentru noi fapte, initial el fiind suspectat de trafic de influenta, intr-un dosar in care in 3 februarie 2014 a fost inceputa urmarirea penala in rem.
Dupa ce presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a ajuns la DNA Alba, la sediul institutiei au ajuns alte trei persoane, audiate in acelasi caz. Este vorba despre vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Tiberiu Ioan Balint, ginerele lui Mircea Molot, Venter Roberto Patrik, si omul de afaceri Pup Emanoil Milica. Mediafax.ro
Potrivit unor documente obtinute de MEDIAFAX, anchetatorii au gasit la perchezitiile facute in biroul lui Molot de la CJ Hunedoara un document clasificat ca secret de stat, nivel "secret". Astfel, procurorii au extins urmarirea penala si cu privire la savarsirea infractiunii de detinerea fara drept a unui document ce contine informatii secrete de stat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004553 (s)