News Flash:

SCENE SOCANTE! Tenismanena din Romania batuta de tatal si antrenorul ei, chiar pe teren, imediat dupa meci

2 Decembrie 2014
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
Andrada Ioana Surdeanu, in varsta de 16 ani, una dintre cele mai talentate tenismene din Romania, ar fi fost batuta chiar pe terenul de joc de tatal ei. Incidentul ar fi avut loc pe 27 noiembrie, in cadrul turneului ITF - Marshall Open din Israel. Site-ul http://juniortennis.ru a scris ca sportiva a avut de nevoie deinterventia medicului, iar politia l-a arestat pe tatal jucatoarei.

Incidentul este relatat de Daria Krujkova, tenismena din Rusia, cea care aeliminat-o pe Surdeanu de la turneul Marshall Open de la Kiriat Smona. Cele doua joaca impreuna si la dublu.

"Dupa ce am castigat meciul cu Ioana, ea a mai ramas pe teren cu tatal si antrenorul ei. Eu nu am vazut personal ca a lovit-o, dar au existat martori care mi-au spus ca a lovit-o de cateva ori. Ea a tipat, iar antrenorul a fugit sa aduca unprosop pentru ca avea sangerari nazale. Trebuia sa jucam un meci si la dublu, dar meciul a fost amanat. Arbitrul mi-a spus sa politia l-a arestat pe tatal fetei. Ioana si unul dintre organizatori au mers la politie pentru a da declaratii", a spus sportiva din Rusia pentru sursa citata.

Andrada Ioana Surdeanu a confirmat incidentul, insa a precizat ca a fost lovita o singura data si nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Sportiva si-a asumat vina pentru reactia tatalui si spune ca "a meritat" sa fie lovita pentru ca s-a comportat "iresponsabil"! Iata mesajul postat de sportiva pe contul sau de Facebook:
"BESTIE? Oameni buni vreau sa va spun ca tatal meu nu este o bestie! Si daca ar fi o bestie, v-ati dori sa aveti toti un <tata bestie> ca al meu! Dar si asa, tata nu este o bestie, este un om extraordinar, un antrenor exemplar si un om sufletist! Nu am avut fata plina de sange, nu am avut nicio fractura nazala si nu, nu a venit niciun medic la fata locului! Recunosc ca m-a lovit o data. Si ce? M-a lovit pentru ca meritam. Va spun eu: niciun parinte nu si-ar dori sa nu primeasca respect dupa atatea sacrificii si eforturi pentru copilul sau. Asta am facut eu, m-am comportat iresponsabil si tatal meu a avut un moment de ratacire pe care orice parinte sunt sigura ca l-a avut. M-am speriat, recunosc, dar stiu ca regreta ce a facut si ma iubeste la fel de mult cat il iubesc eu!"a scris tenismena.

Tatal Ioanei se afla in continuare in arest, iar fata spera ca politia sa il elibereze cat mai repede. "Tot ce imi doresc acum este sa vina acasa, pentru ca aici ii este locul, langa familia lui! Il iubesc pe tata si repet, imi doresc cu toata inima sa vina acasa, sa putem continua aceasta calatorie a tenisului impreuna cu suportul intregii familii!", a incheiat Ioana.
Sursa: prosport.ro 

romania batuta interventia medicului politia arestat daria krujkova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005643 (s)