News Flash:

Mai multe localitati din Alba au ramas fara curent electric din cauza viscolului

13 Noiembrie 2016
985 Vizualizari | 0 Comentarii
fara curent
Mai multe comune de pe Valea Sebesului si, partial, municipiul Sebes au ramas fara curent electric in urma viscolului care a afectat linii de inalta si medie tensiune, a declarat, duminica, pentru AGERPRES, directorul Sucursalei Alba a Electrica Distributie Transilvania Sud, Bogdan Medrea.
Acesta a mentionat ca este vorba de comunele de pe Valea Sebesului, cum ar fi Sugag si Sasciori, fiind afectate inclusiv pensiunile din Poarta Raiului, precum si despre o parte a municipiului Sebes. De asemenea, potrivit lui Medrea, probleme au fost semnalate si in Cunta, Calnic, Garbova, afectate partial de intreruperea furnizarii cu energie electrica.
El a precizat ca mai multe echipe de interventie incearca sa remedieze defectiunea aparuta duminica dimineata ca urmare a viscolului, estimand ca va mai dura cateva ore pana cand vor fi realimentate toate locuintele afectate.
Turisti cazati in pensiunile din Poarta Raiului, in Muntii Sebesului, afectate si de lipsa curentului electric, au reclamat si faptul ca drumul judetean, unul de pamant, care face legatura cu DN 67C — Transalpina, nu a fost deszapezit.
Tot ca urmare a vremii nefavorabile, subsolurile si pivnitele a trei case de pe o strada din municipiul Aiud au fost duminica inundate. Pentru evacuarea apei actioneaza echipaje de interventie ale Detasamentului Aiud din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ''Unirea'' Alba.
Angajati ai ISU au intervenit in noaptea de sambata spre duminica pentru evacuarea apei si in municipiul Sebes. Aici, subsolul unui bloc a fost inundat cu apa provenita din infiltratii.
Tot in Sebes, un brad s-a rupt duminica din cauza vantului puternic, fara a produce pagube.
Judetul Alba se afla sub atentionare de cod galben de intensificari ale vantului.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006340 (s)