News Flash:

Presedintele Basescu este asteptat astazi la Timisoara

10 Mai 2014
1336 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Traian Basescu este asteptat, sambata, la Arad, la un targ de educatie si locuri de munca, la invitatia fostului lider al PDL Arad Gheorghe Seculici, a carui fiica il are ca nas pe seful statului, iar duminica el este asteptat la Timisoara, la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara.
Gheorghe Seculici, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arad, a declarat ca institutia organizeaza, la sfarsitul acestei saptamani, un targ de educatie si locuri de munca, la care a fost invitat si presedintele Traian Basescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit lui Seculici, seful statului si-a confirmat prezenta la Arad sambata, de la ora 15.00, urmand sa viziteze targul, in cadrul caruia va participa si la o dezbatere pe probleme de educatie si economie.
Vizita este organizata cu sprijinul Fundatiei "Miscarea Populara", iar presedintele Partidului Miscarea Populara Arad, Florin Remetan, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca Basescu va fi intampinat de membri si simpatizanti atat ai fundatiei, cat si ai partidului.
"Avand in vedere ca partidul nostru are o relatie stransa cu fundatia, cea care a stat la baza Miscarii Populare, e firesc sa fim prezenti la un eveniment organizat de fundatie. Vom fi prezenti membri si simpatizanti care il vom intampina pe seful statului si vom vizita impreuna targul", a spus Remetan.
Traian Basescu este nasul de cununie al primarului Aradului, Gheorghe Falca, acesta fiind casatorit din 2002 cu fiica lui Gheorghe Seculici, pe atunci lider judetean al PDL.
Vineri si sambata, CCIA va organiza, la Expo International Arad, targul de educatie si locuri de munca EDU2JOB, aflat la prima editie.
"Este un eveniment cu profil generalist, adresandu-se mai multor domenii de activitate si oferind numeroase oferte de educatie. Expozantii vor pune la dispozitie un numar impresionant de locuri de munca si oferte de educatie, atat pentru tara noastra, cat si pentru strainatate. Vor participa angajatori de top, universitati de elita, licee de renume, care vor pune la bataie oportunitati atractive pentru publicul vizitator", a declarat Gheorghe Seculici.
La targ si-au anuntat prezenta peste 30 de companii, 20 de facultati apartinand unor universitati din vestul tarii, 30 de licee, precum si consultanti care vor prezenta celor interesati ofertele internationale de locuri de munca si educatie.
Duminica, la invitatia Fundatiei Miscarea Populara, seful statului este asteptat la o dezbatere la Timisoara, alaturi de Elena Udrea, Emil Boc si Marian Preda.
Presedintele PMP - filiala Timis, Radu Lambrino, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca Fundatia "Miscarea Populara" l-a invitat pe presedintele Traian Basescu sa participe la o dezbatere care va avea loc la Timisoara, duminica, la Centrul Regional de Afaceri.
"Presedintele Traian Basescu este invitat de Fundatia «Miscarea Populara» sa participe la o dezbatere pe tema «Continuarea modernizarii statului pe domeniile educatie, sanatate si administratie publica. Dezbaterea va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, unde sunt asteptati sa participe sute de oameni, inclusiv din zona societatii civile", a declarat Radu Lambrino. Mediafax.ro

arad timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0856 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031542 (s)