News Flash:

Adrian Nastase afla astazi daca pedeapsa de 4 ani de inchisoare va fi MAJORATA

8 Mai 2014
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
Tribunalul Bucuresti ia, joi, o decizie in cazul cererii lui Adrian Nastase de contopire a pedepselor. Procurorul DNA a cerut ca la pedeapsa de patru ani de inchisoare sa se adauge un spor de un an, iar acesta sa execute cinci ani de inchisoare, dupa comasarea celor doua sentinte din dosarele "Trofeul calitatii" si "Zambaccian".
In timpul judecarii cererii de contopire a pedepselor, avocatii au depus la instanta CV-ul lui Adrian Nastase, pentru a demonstra faptul ca fostul premier nu are nevoie de un spor de pedeapsa pentru a fi reeducat.
Aparatorii fostului premier au punctat faptul ca in dosarele "Trofeul calitatii" si "Zambaccian", condamnarile au fost orientate catre minimum de pedepasa pentru faptele de care Adrian Nastase a fost acuzat de procurori.
Avocatii lui Nastase au vorbit in fata instantei si despre profilul socio-moral al fostului premier, aratand ca el a executat deja 266 de zile din pedeapsa de doi ani de inchisoare primita in dosarul "Trofeul calitatii", astfel ca scopul pedepsei a fost indeplinit. Mediafax.ro

tribunalul bucuresti procurorul dna adrian nastase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0914 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033072 (s)