News Flash:

PREPARATUL MIRACULOS din drojdie, miere si iaurt. Incearca-l si vedea efectele!

24 Martie 2017
1521 Vizualizari | 2 Comentarii
drojdie si miere
Cu aceasta dieta poti slabi 3-5 kg in 2 saptamani!

Drojdia de bere este recomandata pentru efectele sale benefice asupra organismului, ea fiind folosita inca din antichitate. Utilizata in curele de slabire, drojdia de bere are efectul de a accelera arderea grasimilor si ajuta in lupta contra celulitei. Acest lucru se datoreaza vitaminei B2 (riboflavina), care actioneaza direct asupra functiei de ardere. Nutritionistii sustin ca aceasta dieta este lipsita de riscuri si, mai mult decat atat, aceasta “cura” cu drojdie de bere ar aduce multe beneficii sanatatii.

Principiile acestei diete cu drojdie de bere sunt foarte simple:

Se consuma o lingura de drojdie de bere proaspata sau jumatate de lingurita de granule de drojdie uscata la micul dejun, apoi aceeasi cantitate cu jumatate de ora inainte de fiecare masa.

Acest consum de drojdie de bere se mentine timp de 2 saptamani.

Cromul continut de drojdia de bere scade pofta de mancare si nevoia de dulce, de aceea drojdia este benefica si persoanelor cu diabet.

Pentru ca gustul si mirosul drojdiei de bere pot fi neplacute, ea se poate lua in combinatie cu miere, cu iaurt, cu ceai sau cu sucuri de fructe.

O alta modalitate de consumare a drojdiei de bere este sa o combini cu iaurt. Iti recomandam iaurtul grecesc, intrucat are o textura mai cremoasa si, conform studiilor, intensifica topirea grasimilor si previne aparitia tulburarilor digestive, cum ar fi balonarea si constipatia. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingurita de drojdie cu 125 g iaurt grecesc.

Este bine de stiut ca drojdia de bere poate fi dizolvata si in bauturi, in special in ceaiuri. Zilnic, poti consuma 2 cani de ceai de afine cu o lingurita de drojdie. Ceaiul se consuma intre doua mese principale. Deasemenea se poate dizolva in sucuri de fructe.

Pe tot parcursul dietei cu drojdie de bere este important sa iti hidratezi organismul cu 2 litri de apa in fiecare zi si sa faci miscare, pentru a putea determina organismul sa accelereze procesul de ardere a grasimilor.

Obezitatea se trateaza si ea cu ajutorul acestui remediu natural. Persoanele care vor sa slabeasca pot urma o cura cu drojdie de bere: cate trei lingurite pe zi, luate pe stomacul gol, timp de 20 de zile pe luna.

Ce contine drojdia de bere

Drojdia de bere este, de fapt, un complex de vitamine si minerale. Iti furnizeaza, printre altele, o multime de vitamine din complexul B, vitamina D, vitamina E, calciu, magneziu, crom, seleniu, fosfor, enzime, fibre si aminoacizi.

diete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

candipharm com  | #52788
MorrisLox  | #52891
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004519 (s)