News Flash:

Premierul Ponta a luat masa cu ciobanul GHITA

30 Decembrie 2013
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta a anunţat pe pagina sa de Facebook că a luat masa, duminică, la Jina, în judeţul Sibiu, cu ciobanul Ghiţă, un cunoscut personaj din reclamele la o firmă de telefonie mobilă. 

'Azi, în baza iniţiativei lui Andrei - (fiul premierului n.r.) - (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă , la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pt ospitalitate!', scrie primul-ministru pe Facebook, unde postează şi trei fotografii cu celebrul cioban Ghiţă.

Primul-ministru dă asigurări că în poză e chiar Ghiţă Ciobanul, făcând aluzie un incident de zilele trecute.

'P.S. - chiar e Ghiţă în poză, nu e greşeala a Echipei mele! Şi dacă iau masa cu 'acest' Ghiţă sigur nu se supără Crin!', scrie Ponta.

Echipa de comunicare a primului-ministru a postat, vineri, pe pagina de Facebook a acestuia o fotografie în care şeful Guvernului apărea alături de Regele Mihai. Fotografia însoţea un text în care se anunţa că premierul a luat masa palatul de la Săvârşin în cea de-a treia zi de Crăciun. 

Ulterior, primul ministru a precizat că fotografia cu Regele nu s-a realizat cu ocazia mesei de la Săvârşin, ci de ziua fostului suveran. 'Fotografia postată anterior nu s-a realizat cu această ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greşeală de echipa online', a scris Victor Ponta.

Cât priveşte referirea la faptul că liderul PNL Crin Antonescu nu ar trebui să se supere dacă ia masa cu 'acest Ghiţă', trebuie amintit că şeful PNL a criticat în mai multe rânduri relaţia de prietenie dintre Victor Ponta şi deputatul PSD Sebastian Ghiţă. Antonescu a spus la un moment dat că deputatul PSD face 'presiuni evidente' asupra premierului. AGERPRES 

victor ponta facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1863 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005591 (s)