News Flash:

Premierul Grindeanu ia in calcul varianta unui tehnocrat la conducerea Ministerului Justitiei

7 Februarie 2017
929 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu2
Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti ca nu este exclusa varianta unui ministru al Justitiei tehnocrat, decizia urmand sa fie luata in perioada urmatoare.
Premierul a vorbit si despre cum pot fi facute modificarile Codurilor Penale.
"Eu am cerut Ministerului Justitiei sa stopeze orice fel de proiecte care sa nu aiba un parcurs cat mai larg. Ca aceste lucruri se intampla in Parlament, ca initiator e Ministerul Justitiei sau altcineva, imi doresc ca toate deciziile Curtii Constitutionale si ma refer strict la deciziile Curtii Constitutionale, sa fie transpuse cat mai rapid in legislatia din tara noastra. Acesta este, pana la urma, si cadrul legal de 45 de zile sa faci lucrul acesta, ca aceste dezbateri vor fi demarate de catre Ministerul Justitiei sau Parlament sau oricine altcineva", a detaliat premierul.
"Orice initiativa de a trimite rapid, fara a respecta dialogul cu opozitia, cu partidele din opozitie, cu institutiile cu atributiuni in acest domeniu, cu societatea civila, orice initiativa de acest fel a Ministerului Justitiei este neconforma cu ceea ce sasm cerut in sedinta de guvern. De aceea s-au stopat toate aceste lucruri", a adaugat seful guvernului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007174 (s)