News Flash:

Liviu Dragnea: M-as fi asteptat la un discurs de unitate. Sa lase guvernul sa guverneze

7 Februarie 2017
960 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca frustrarea acumulata in ultimele zile si, probabil, stilul lui Klaus Iohannis i-a determinat pe parlamentarii PSD sa paraseasca sala in timpul discursului presedintelui, afirmand, insa, ca suspendarea presedintelui nu este o solutie.
"Si pe mine m-au surprins, dar probabil toata frustararea si revolta acumulata in ultimele zile i-a facut sa faca gestul acesta. Trebuie sa recunosc ca si ei, ca si mine ne asteptam ca astazi sa fie un discurs al presedintelui mediator, presedintele Romaniei trebuie sa fie mediatorul si parintele natiunii. Probabil ca stilul, cuvintele folosite i-a facut pe colegii mei sa iasa din sala. (Parlamentarii PSD-n.r.) sunt revoltati de toate atacurile si incitarile care au venit din partea presedintelui Romaniei", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat sa comenteze gestul parlamentarilor PSD.
Liviu Dragnea a afirmat ca el nu a iesit din sala, pentru ca ascultat mesajul presedintelui "cu speranta pana la ultimele cuvinte ca vor veni niste semnale de pace".
Dragnea a afirmat ca PSD nu va face nimic impotriva presedintelui si ca suspendarea "nu este o solutie".

klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005933 (s)