News Flash:

Predoiu: Plec din politica si viata publica daca sunt suspect de coruptie, daca nu, sa plece Ponta

6 Aprilie 2015
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu i-a trimis luni presedintelui PSD Victor Ponta proiectul unei declaratii comune, prin care cei doi lideri sa convina ca liberalul sa plece din politica daca va fi declarat suspect de coruptie, in caz contrar acelasi gest urmand sa-l faca social-democratul.
In preambulul proiectului declaratiei comune, trimise agentiei MEDIAFAX, se spune: "Avand in vedere ca romanii s-au pronuntat pentru o altfel de politica prin votul din 16 noiembrie 2015,
Convinsi de faptul ca singura sansa a societatii romanesti pentru progres si bunastare este curatarea clasei politice de corupti si profesionalizarea acesteia, Avand in vedere comunicatul de presa al Partidului Social Democrat, prin care se cere demisia lui Catalin Predoiu ca urmare a unor presupuse fapte de coruptie", dupa care textul continua: "Declaram: 1. In cazul in care, subsemnatul, Catalin Predoiu, voi fi declarat suspect intr-o cauza de coruptie, imi dau demisia din toate functiile politice si plec din viata publica. 2. In caz contrar punctului 1, subsemnatul, Victor Ponta, imi dau demisia din toate functiile politice si plec din viata publica".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006186 (s)