News Flash:

Pozitiile de somn care pot schimba forma sanilor

22 August 2017
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
somn pe burta
Stim cu totii cat de important este somnul pentru sanatatea noastra, dar stii ca pozitia de somn poate influenta forma initiala a sanilor? Chiar daca la majoritatea femeilor sanii se dezvolta pana la 18 ani, sunt cazuri in care acestia pot sa creasca pana la 25 de ani. De aceea se impune multa atentie si grija pentru a le pastra frumusetea si fermitatea mai mult timp.

Dincolo de durerile de umeri si gat pe care le poate provoca, afectiuni ale coloanei sau pur si simplu zile proaste, pozitia de dormit poate afecta elasticitatea pielii sanilor

Pozitii de somn care afecteaza fermitatea sanilor

Una dintre pozitiile de dormit cele mai comune, dar si cea mai putin benefica pentru sani este dormitul pe burta, cu fata in jos, deoarece chiar daca nu-ti va presa sanii pana la disparitie, in cativa ani le va schimba forma. E adevarat insa ca o influenta in acest sens o are si duritatea saltei.

Si dormitul pe o parte, in pozitie laterala, este periculos pentru sani, provocandu-le in timp pierderea fermitatii. Practic, in timpul somnului sanii atarna, iar ligamentele care ii sustin se intind. De aceea, daca va place sa dormiti astfel, medicii va recomanda sa dormiti cu o perna sub sani care sa le ofere suportul necesar.

Nici pozitia ghemuit, cu genunchii la piept, nu este indicata, din acelasi motiv al determinarii lasarii sanilor.

Cea mai buna pozitie de dormit pentru sani

Cea mai sigura pozitie este dormitul pe spate, intrucat greutatea sanilor este pe deplin sustinuta, fapt ce reduce lasarea acestora. De asemenea, pentru a combate cat mai eficient efectul de lasare a sanilor, purtati in timpul somnului o bustiera, mai ales daca aveti sanii voluminosi.

somnul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006131 (s)