News Flash:

MIRACOL! Cel mai eficient antiinflamator natural pentru sciatica. Vezi cum il poti folosi

30 Aprilie 2016
1607 Vizualizari | 0 Comentarii
antiin
Sciatica este termenul medical care caracterizeaza durerea care radiaza de-a lungul nervului sciatic, de la nivelul spatelui pana spre picior. Nervul sciatic este cel mai lung nerv din organismul uman. Desi o hernie de disc este una dintre cauzele frecvente ale sciaticii, exista si alte afectiuni care pot pune presiune pe nervul sciatic, inclusiv: steatoza spinala, tumori spinale sau traume.

Curcuma (turmericul) amelioreaza sciatica si inflamatia din partea inferioara a spatelui. Multi experti au sustinut ca acest condiment poate ajuta la minimizarea inflamatiei cronice si ameliorarea durerilor de spate. Acesta a fost folosit in Ayurveda in mai multe secole pentru a trata artrita, care este uneori cauza principala a durerii de spate si/sau sciatica. 

Cercetatorii din Malaezia au confirmat faptul ca extractul de curcuma ar putea ajuta in durerile legate de probleme nervoase.
Curcuma este un inhibitor selectiv de COX-2. COX-1 si COX-2 sunt enzime care apar in procesul inflamator. COX-1 este considerata a fi buna, pentru ca indeplineste un anumit rol de indreptare in jurul inflamatiei si sustine mucoasa stomacului. 

Oamenii folosesc antiinflamatoare nesteroidiene cum ar fi aspirina, ibuprofenulsau Advilul pentru a combate inflamatiile, insa acestea pot perturba mucoasa stomacului in timp. In plus, sunt pline de chimicale.

De ce sa iei medicamente, cand un produs alimentar sau condiment poate face exact acelasi lucru? Ba, mai mult, nu are efecte secundare! Cel mai bun mod de a calma durerile cu turmeric este sa il infuzati in lapte obisnuit sau lapte de cocos si sa adaugati un strop de piper negru, pentru asimilare.

sciatica nervul sciatic traume curcuma aspirina ibuprofenul advilul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004815 (s)