News Flash:

Povestea tatuajelor cu Bordea

17 Februarie 2014
3614 Vizualizari | 0 Comentarii
Cătălin Bordea a început să facă stand-up comedy în urmă cu 10 ani, fiind unul dintre cei care au lansat acest gen în Romania. Pe coprezentatorul emisiunii „Un show păcătos”  îi veți vedea începand de astăzi în postura de prezentator al show-ului iComedy. Pasiunile sale sunt tatuajele și băutura, după cum a recunoscut chiar el. 
Cătălin Bordea s-a făcut remarcat publicului larg ca adjunct al lui Dan Capatos, în emisiunea "Un show păcătos". Tanărul actor este lipsit de inhibiții atunci cand acordă interviuri. Cu o sinceritate dezarmantă, Bordea a recunoscut, recent, că este zgarcit, nu se ține de cuvant și că cel mai mare defect al său este faptul că bea.
Cat despre obsesia lui cu tatuajele, Bordea o explică simplu, ca într-o poveste, pas cu pas.
Johnny Cash, Charlie Chaplin, Da Vinci, Shakespeare, Minulescu și... bunica sa sunt cateva dintre personalitățile care i-au marcat viața, și care se află desenate pe brațe, pe piept, umeri și chiar pe un picior.
“Aceste tatuaje reprezintă etape din viață care mi-au schimbat modul de a privi lucrurile. Eu eram manelist, în liceu, am avut ciucuraș pe cap, în față, cand l-am cunoscut pe taică-miu și mi l-am tatuat pe Johnny Cash. Atunci am aflat ce-i ăla rock-ul și mi-am schimbat total stilul de viață și stilul de muzică. 
Pe Shakespeare mi l-am desenat pentru că prima bucată de teatru pe care am făcut-o în facultate a fost din Shakespeare. 
Minulescu reprezintă poezia, pe care mi-am și tatuat-o, Balada nebunului, cu care am intrat în facultate. 
Chaplin reprezintă comedia mută - eu făcand stand up comedy, uneori nu-ți trebuie cuvinte, dar la noi se folosesc. 
Da Vinci, pentru că am făcut pictură de șevalet și restaurare monumentală în liceu. 
Mana stangă e cea cu supereroi: Jokerul, Batman, Wolverine, bunică-mea. 
Urmează să mi-l desenez pe bunică-miu, să nu se simtă bunica singură. Pe picior îl am pe George Carlin, un comediant care a murit”.

bordea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1019 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032082 (s)