News Flash:

LEAC DE TOP pentru PARUL NEDORIT. Scapi chiar acum de firele de par cu acest AMESTEC facut chiar la tine acasa

22 Mai 2017
66465 Vizualizari | 0 Comentarii
par pe maini
Parul nedorit este o problema delicata si actuala pentru multe femei. Lumea modei declara ca prezenta parului pe corpul unei femei este inacceptabila. Exista mai multe modalitati de a scapa de parul nedorit pe corp, de la metodele ineficiente pana la cele fabulos de scumpe. Dar, din fericire femeile sunt inventive si nu se lasa pagubase! Iar reteta noastra de astazi este o confirmare a acestui fapt.
Redactia noastra a descoperit o reteta extraordinara inventata de o femeie pentru femei care va va scapa de parul nedorit si mai mult ca at’t, va albi pielea! Iar cel mai imbucurator fapt este ca toate ingredientele sunt naturale si pot fi gasite in orice bucatarie.
Solutie pentru indepartarea parului: Veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

2 lingurite de gelatina,
2 lingurite de suc de cartofi,
5 lingurite de lapte,
1/2 de lingura de bicarbonat de sodiu.
Amestecati toate ingredientele intr-un castron si puneti-l in cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde. Amestecul natural pentru epilare este gata, scrie sanatatea.ro. De ce anume aceasta combinatie de ingrediente? Deoarece sucul de cartofi curata im profunzime, inmoaie si intinereste pielea. Laptele ajuta la prevenirea iritatiei ce poate aparea in urma procedurii, iar  componentele sale unice vor face pielea moale si catifelata. Bicarbonatul de sodiu este o substanta alcalina care catifeleaza parul si il face incredibil de ascultator. Iar combinarea acestor componente ofera rezultate incredibile!
Mod de aplicare: Inainte de epilare este bine sa pregatiti pielea. Ea trebuie sa fie curata, hidratata si degresata. Aplicatia pasta obtinuta pe zona problematica cu ajutorul unei perii. Solutia trebuie aplicata in directia cresterii firelor de par. Pasta trebuie sa se usuce bine. Acest lucru poate dura 15-20 de minute, in functie de zona aplicarii si cantitatea de pasta. In niciun caz sa nu indepartati solutia in directia cresterii parului! Asta poate provoca iritatii si inflamatii purulente in zona epilarii. Apuca atent de capatul pastei si indeparteaz-o impotriva cresterii firelor de par. Voilà, pielea este curata, catifelata si vizibil albita. O solutie minunata. Acum cu siguranta sunteti gata de sezonul estival, odata ce aveti pielea neteda si catifelata pe o perioada indelungata. Pastrati aceasta reteta superba si transmiteti-o prietenelori! Acest remediu va economisi o multime de bani, iar efectul va fi apreciat de foarte multe persoane.

parul nedorit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006210 (s)