News Flash:

Ponta: "Motiunea PNL este o smecherie politica, nu exista alternativa la acest Guvern"

29 Septembrie 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta5
Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, marti, pentru a dezbate a patra motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta, la sedinta Parlamentului fiind prezenti 309 parlamentari. In paralel, liberalii organizeza un miting in Parcul Izvor, in conditii de ploaie, majoritatea participantilor purtand umbrele.
UPDATE 10:30 - Sedinta Parlamentului in care se dezbate motiunea de cenzura a inceput
Sedinta Parlamentului in care urmeaza sa se dezbata motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a inceput, marti, in prezenta a 309 parlamentari.
Sedinta este condusa de presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea.
Textul motiunii este citit, la ora transmiterii acestei stiri, de liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu.
UPDATE 10:20 - Dragnea: Suntem prezenti la motiune, dar nu votam
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, dupa sedinta grupurilor parlamentare ale coalitiei, ca parlamentarii PSD vor fi prezenti in sala la dezbaterea motiunii de cenzura a PNL, dar nu voteaza, aratand ca cei care au facut acest demers trebuie sa-si aduca oamenii la vot.
UPDATE 10:14 - Mitingul PNL din Parcul Izvor a inceput, in ploaie, cu discursuri ale unor lideri liberali
Mitingul organizat de PNL in ziua dezbaterii in Parlament a motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta a inceput, marti, in Parcul Izvor, cu discursuri ale unor lideri liberali, intre care Cristian Busoi, Teodor Atanasiu, participantii purtand pancarte cu mesaje precum "Alege Romania, nu Ponta".
Manifestatia se desfasoara in conditii de ploaie, majoritatea participantilor purtand umbrele.
Participantii la mitingul PNL poarta pancarte pe care se pot citi mesaje precum "Ponta ≠ inters national", "Alege Romania, nu Ponta", "Premier mincinos", "Parlamentari, nu fiti oile lui Ponta".
De pe scena amenajata la aceasta manifestatie au luat cuvantul, pana la ora transmiterii acestei stiri, mai multi lideri PNL, intre care Cristian Busoi, Teodor Atanasiu, Anca Boagiu. Detalii pe Mediafax.ro

sedinta parlamentului sedinta parlamentulu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004984 (s)