News Flash:

Liviu Dragnea si-a lansat candidatura la sefia PSD: "Sper ca Victor Ponta sa ma voteze"

27 Septembrie 2015
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea si-a lansat duminica, la Alexandria, candidatura la sefia PSD, cerand sprijinul organizatiei Teleorman si declarand ca nu a fost usor sa ia aceasta decizie.
UPDATE - Dragnea spera in votul lui Ponta la Congres: Mi-a spus ca ma sustine, inseamna mult pentru mine
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Alexandria, ca spera ca Victor Ponta sa-l voteze la alegerile interne din partid si afirma ca deja a primit asigurari ca premierul il sustine, lucru care inseamna "foarte mult" pentru el.
"Eu acum sper ca Victor sa ma voteze. Mi-a si spus ca ma sustine si ca spera sa reusesc in proiectul asta si ca si el, ca si altii, va fi alaturi de mine si trebuie sa recunosc ca pozitia lui inseamna foarte mult pentru mine", a spus Dragnea.
Presedintele interimar al PSD a precizat ca, impreuna cu Victor Ponta, a realizat foarte multe lucruri si au stat alaturi multi ani.
"Vreau sa va anunt ca m-am hotarat sa candidez la presedintia PSD si sper ca dupa incheierea vorbirii, cand o sa se supuna la vot, sa am si sustinerea dumneavoastra. O recunosc ca nu a fost usor de luat aceasta decizie din mai multe motive. Unul il stiti foarte bine, ca se tot vorbeste la televizor despre el. Unii imi spun ca aceasta decizie a mea poate sa reprezinte un risc pentru mine. Imi asum acest risc", le-a spus Dragnea membrilor PSD din Teleorman, organizatia pe care o conduce si de a-l carei sprijin avea nevoie pentru a putea candida.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006662 (s)