News Flash:

Ponta: Dragnea, sanctionat pentru un lucru bun, pe care l-am facut si eu - suspendarea lui Basescu

20 Mai 2015
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta4 1
Premierul Victor Ponta i-a multumit pentru activitate ministrului demisionar Liviu Dragnea, care a demisionat dupa condamnarea in dosarul referendumului din 2012, si a afirmat ca acesta a fost condamnat pentru un lucru bun, facut inclusiv de premier, respectiv suspendarea presedintelui Basescu.
Multumirile i-au fost adresate in fata presei, in sedinta de miercuri a Guvernului, la care a participat si Dragnea.
"O spun fara niciun fel de alte conotatii prea sentimentale, vreau sa-i multumesc lui Liviu pentru tot ce a facut de cand e ministru, si inainte, si ce va face dupa, si sa spun ca si Liviu, ca si alti ministri, nu pentru activitatea de ministru a fost sanctionat. A fost sanctionat ca a facut un lucru bun, pe care l-am facut si eu si l-au facut si cei mai multi de aici de la masa, in sensul ca l-am suspendat pe Basescu. Dar, asta e, am pierdut acea batalie, de fapt, am castigat-o, dar a zis Curtea Constitutionala ca am pierdut-o", a spus Ponta.
Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie numita ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
Postul de ministrul al Dezvoltarii a ramas vacant dupa ce Liviu Dragnea a demisionat in 15 mai, in ziua in care a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea lui Traian Basescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006475 (s)