News Flash:

Politisti de frontiera, implicati in trafic de migranti, ridicati de DIICOT Timisoara

26 August 2016
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
DIICOT Timis
DIICOT Timisoara a anihilat, joi, o retea de traficanti de migranti, care actiona in zona Arad si care beneficia de sprijinul a doi politisti de frontiera, faptele fiind inregistrate in anul 2011. 
Traficantii au fost prinsi si condamnati in Ungaria, dar acum, dupa eliberarea lor, DIICOT Timisoara a deschis dosarul pentru a vedea daca activitatea infractionala a respectivelor persoane mai continua. 
"Actiunea este pe un dosar mai vechi, faptele sunt comise in 2011, iar astazi s-a declansat respectivul dosar pentru a fi finalizat fata de toti membrii gruparii, inclusiv de palierul de sprijin al activitatilor infractionale. 
Nu sunt fapte recente; este o grupare de trafic de migranti care actiona in zona Arad la momentul respectiv si cu sprijinul a doi politisti de frontiera la acel moment, care aveau rolul de a le proteja actiunile de la acel moment, cand incarcau migrantii si cand se deplasau catre frontiera. 
La ultimul transport monitorizat la momentul respectiv, transportatorii si calauza au fost prinsi si arestati de catre autoritatile ungare si au suferit dupa aceea o condamnare cu executare, din care s-au eliberat in Ungaria in urma cu vreo sase luni, moment in care, revenind in tara, au fost reluate cercetarile fata de ei sa vedem daca cumva si-au reluat activitatile infractionale. Astazi s-a declansat acel dosar pentru a fi finalizat fata de toti membrii gruparii, inclusiv de palierul de sprijin al activitatilor infractionale', a declarat joi, pentru Agerpres, Alex Florenta, procuror-sef al DIICOT Timisoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004830 (s)